داخلی قلب و عروق

امکانات درمانی / گروه های تخصصی پزشکی / داخلی قلب و عروق
بخش داخلی قلب و عروق

گروه قلب و عروق بیمارستان عرفان با برخورداری از امکانات و تجهیزات پیشرفته و بخش‌های مجهز CCU، آنژیوگرافی، الکتروفیزیولوژی و الکتروکاردیوگرافی به همراه درمانگاه فعال روزانه، آماده ارائه خدمات پیشگیری و درمان به مراجعین محترم است.

این بخش علاوه بر اقدامات درمانی دارویی برای اکثر بیماری‌های قلبی عروقی، توانایی بررسی‌های تکمیلی تخصصی اکوکاردیوگرافی شامل استرس اکو، اکوکاردیوگرافی از طریق مری، آنژیوگرافی و الکتروفیزیولوژی به همراه درمان‌های تهاجمی آنژیوگرافیک را داشته و در صورت نیاز به اقدام جراحی، ‌همگام با گروه جراحی قلب اقدامات قبل و بعد از جراحی را به عهده می‌گیرد.

حضور متخصصین و اساتید فوق‌تخصصی در زمینه‌های مختلف بیماری‌های قلبی عروقی باعث شده تا اقدامات درمانی اورژانس مانند آنژیوپلاستی اولیه و حتی اقدام به درمان درگیری عروقی غیر قلبی و محیطی نیز در دستور کار این گروه قرار گیرد.

در نهایت، اقدامات درمانی نگهدارنده برای آن دسته از بیمارانی که از اقدامات فوق نتیجه نگرفته‌اند در درمانگاه و بخش‌های بستری این بیمارستان ارائه می‌شود.

دی ان ان