سعادت آباد، بین چهارراه سرو و بلوار شهرداری، خیابان شهید ریاضی بخشایش، بیمارستان عرفان
۲۳۰۲۱۰۰۰ (۹۸۲۱+)

از خوردن محصولات تابستانی که به لاغر شدن شکم و پهلوها کمک می کنند، لذت ببرید

شما می توانید بدون گرفتن رژیم، تنها با افزایش میزان مصرف فیبر نه تنها از افزایش وزن جلوگیری کنید، بلکه شکم و پهلوهای خود را نیز لاغر کنید. بر اساس تحقیق جدیدی که در مجله تغذیه به چاپ رسیده است، محققان عادات غذایی زنان را در طول 2 سال بررسی کردند و دریافتند افرادی که میزان مصرف فیبر را بالا می برند، لاغر می شوند (زنانی که میزان فیبر در رژیم غذایی را کم کردند، دچار افزایش وزن شدند). محققان دریافتند که افزایش فیبر به میزان 8 گرم برای هر 1000 کالری موجب کاهش 2 کیلوگرم وزن می شود. شما هم می توانید این روش را برای کاهش وزن امتحان کنید. اگر روزانه 2000 کالری دریافت می کنید، سعی کنید 16 گرم فیبر نیز در رژیم غذایی شما حفظ شود.

در اینجا 7 محصول تابستانی را به شما معرفی می کنیم که می توانند شما را به هدفتان، یعنی لاغر کردن شکم و پهلوها با افزایش مصرف فیبر برسانند.

یک فنجان توت فرنگی نصف شده حاوی 3 گرم فیبر و 50 کالری است. توت فرنگی همچنین سرشار از ویتامین C و خواص آنتی اکسیدان است که پوست شما را شفاف و جوان می کند.

با مصرف یک فنجان کدوی سبز پخته، شما 3 گرم فیبر و 30 کالری دریافت می کنید. کدوی سبز همچنین حاوی لوتئین و زیگزانتین است. این دو فیتوکمیکال در چشم جمع می شوند و از تخریب ماکولا وابسته به سن جلوگیری می کنند. تخریب ماکولا اصلی ترین عامل کوری در سالمندان است، اما آثار سال های قبل از سنین پیری است که در سالمندی ظاهر می شود.

یک فنجان از دانه های سبز پخته شده 4 گرم فیبر و 44 کالری را در بر دارد. این دانه ها همچنین منبع غنی ویتامین K هستند که برای داشتن استخوان هایی سالم و قوی ضروری است.

در یک فنجان ذرت پخته شده 5 گرم فیبر و 177 کالری وجود دارد. ذرت نیز مانند کدوی سبز حاوی فیتوکمیکال های مفید برای سلامت چشم است.

باور کردنی نیست، اما یک فنجان تمشک حاوی 64 کالری و 8 گرم فیبر است. یکی دیگر از فواید مصرف تمشک این است که مقداری از فیبر آن محلول و در قالب پکتین (pectin) است و به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک می کند.

از خواص انگور به ویتامین C، فیتوکمیکال ها، آنتی اکسیدان، خواص ضد التهاب و ضد دیابت نوع 2 می توان اشاره کرد. انگور همچنین شامل مقدار زیادی آب است که به شما احساس سیری می دهد و به لاغر شدن شکم و پهلو ها کمک می کند.

علاوه بر خواصی مانند ویتامین A، C، پتاسیم و آهن، یک هلو با اندازه متوسط دارای 2 گرم فیبر و تنها 38 کالری است. هلو همچنین دارای خواص ملین و ضد یبوست است و با توجه به بتا کاروتن آن، پوست شما را شفاف و جوان می کند.

بیمارستان عرفان تلاش می کند تا با استفاده از روش های علمی، به عنوان یکی از بهترین بیمارستان های خصوصی ایران و خاورمیانه، خدمات خود را به بیماران محترم ارائه نماید.

منابع

نظر دهید