اخبار و رویدادهای بیمارستان عرفان
چهارشنبه 22 مرداد 1399
تعداد نظرات: 0

آزمايشگاه بيمارستان های عرفان و عرفان نيايش مراجع معتبر هواپیمایی قطر

شرکت هواپیمایی قطر، از روز 23 مرداد ماه انجام آزمایش PCR کووید 19 را برای تمامی مسافران پروازهای خود اجباری کرد. در این راستا، از تمامی کشورهای منطقه آزمایشگاه هایی به عنوان مراکز مرجع و معتبر این شرکت هواپیمایی اعلام شده اند که انجام سفر با پروازهای مختلف این هواپیمایی، تنها با ارائه جواب آزمایش منفی ابتلا به کووید 19 از این مراکز امکان پذیر خواهد بود. آزمايشگاه بيمارستان های عرفان و عرفان نيايش در تهران، هر دو به عنوان مراجع معتبر هواپیمایی قطر اعلام شده اند. لذا متقاضیان سفر با پروازهای هواپیمایی قطر می توانند قبل از سفر خود، اقدام به انجام تست کووید ۱۹ در آزمایشگاه بیمارستان های عرفان و عرفان نیایش نموده و سپس پرواز خود را انجام دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، به وبسایت هواپیمایی قطر مراجعه فرمایید:

• آزمايشگاه بيمارستان های عرفان و عرفان نيايش مراجع معتبر هواپیمایی قطر
دی ان ان