بالاترین رتبه اعتباربخشی بین المللی کانادا (ACI) در سال ۲۰۱۶
کسب رتبه درجه یک طبق ارزیابی وزارت بهداشت، در سه سال پیاپی تاکنون
پذیرش بیماران خارجی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
مجهز به پیشرفته ترین آزمایشگاهها و مراکز تصویربرداری پزشکی با عملکردی دقیق
کلینیک خواب بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی عرفان
تلفن مستقیم: 02123021754
کارشناس کلینیک خواب:
تعریف تست خواب:
تست خواب در واقع یکی از تست های با ارزشی است که برای ارزیابی اختلالات خواب انجام میگیرد و این رشته امروزه در دنیا تحولات بسیاری ایجاد نموده است. با توجه به این که اختلالات خواب تبعات بسیار بدی در زندگی افراد می گذارد و افراد مبتلا به این اختلال دچار درجاتی از فشار خون، نارسایی قلبی، کاهش بازدهی فعالیت های کاری و اجتماعی، سردرد صبحگاهی وخواب آلودگی در طول روز، سیکل خواب منقطع و مشکلات حاد ریویی و اختلال در وضعیت تنفسی در طول شب و روز هستند، بنابراین تشخیص و درمان آنها نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی وبرگشت آنها به فعالیتهای روزمره فرد خواهد داشت.
این تست جهت بررسی انواع مشکلات و بیماری هایحین خواب از قبیل آپنه های تنفسی، خرخر شبانه همراه با اختلال تنفسی منجر به خواب آلودگی روزانه، بیماریهای مزمن انسدادی ریه، هیپوونتیلاسیون مزمن شبانه، پر فشاری شریان ریوی و نیز بیماران مبتلا به انواع سردردهای صبحگاهی، اختلالات عصبی و عضلانی و نیز بیماران مبتلا به مشکلات روان و اختلال رفتاری در حین خواب، شب ادراری، بیخوابی و.... استفاده میشود.
-------------------------------------------------------
جهت اطلاعات تکمیلی از کلینیک خواب لطفا ویدیو زیر را مشاهده فرمایید .
روش بررسی و مطالعه بیمار:
در طول انجام تست خواب، طي يك شب بستري بیمار، مطالعات زير انجام مي شود:
جهت انجام این تست وسايل و گيرنده هاي متعددي به كار برده مي شود كه به صورت کاملا غیر تهاجمی به بدن بیمار متصل می شوند و مشكل عمده اي در به خواب رفتن بیمار مورد مطالعه ايجاد نمی نمایند.
گروه های پزشکی زیر مجموعه تست خواب:
از گروه های پزشکی درگیر با بیماران مبتلا به اختلالات خواب میتوان به گروه های زیر اشاره نمود:
خواب پریشی (Parasomnia) نوعی ناهنجاری شامل حرکات غیرعادی و غیر معمول در هنگام خواب است. پاراسومنیا بیشتر در نوجوانان و کودکان حاصل میشود که میتوان علائم آن را به چند نوع زیر دسته بندی کرد:
بیماری پاراسومنیا معمولا در مرحله خواب عمیق بوجود می آید. این بیماری زمانی به ارزیابی پزشک نیاز خواهد داشت که به صورت مکرر رخ دهد و مسبب آسیب به خود فرد و یا اطرافیان او گردد. جهت بررسی و ارزیابی دقیق رفتارهای این دسته از بیماران در حین خواب، انجام تست خواب (پلی سومنوگرافی) توصیه میگردد.
برای کاهش عوارض پاراسومنیا باید بهداشت خواب را رعایت نمود. البته در مواردی که علائم بیماری کنترل نشود پزشک معالج داروهایی برای بهبود این علائم تجویز مینماید که با مصرف این داروها در اغلب موارد بیماری پاراسومنیا کنترل شده و روند درمانی مثبتی را طی خواهد کرد.
وقفه تنفسی یا آپنه خواب(قسمت اول)
در این مبحث قصد داریم شما عزیزان را با یکی از متداول ترین علل اختلالات خواب یعنی خروپف آشنا کنیم.